Direct door naar content
Aflevering 4: Hoe ga je om met drempels? afbeelding nieuwsbericht

Aflevering 4: Hoe ga je om met drempels?

29 juni 2021

In aflevering 4 van ‘Onbeperkte vragen’ gaan we het gesprek aan over mogelijke drempels. Hoe ervaar je ze, hoe ga je ermee om en nog belangrijker hoe stap je erover heen? In deze nieuwe aflevering vertellen de sporters hun eigen verhaal en geven ze aan hoe zij, ondanks drempels, toch hun sport beoefenen. 

Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaringen. Deel ze met ons via onze Facebookpagina.

Elke week een nieuwe aflevering
Tot en met 27 juli delen we iedere week lang iedere week een nieuwe aflevering van deze videoserie via FacebookInstagram en YouTube. Iedere week staat een ander thema centraal.

Gratis beweegadvies
Ben je op zoek naar een sport en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk in de Sportzoeker voor het sportaanbod bij jou in de buurt. Of neem contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: