Direct door naar content
Extra vrijwilligers gezocht bij de Eindhovense Watervrienden! afbeelding nieuwsbericht

Extra vrijwilligers gezocht bij de Eindhovense Watervrienden!

15 juli 2021

Recent heeft de Eindhovense Watervrienden de zwemactiviteiten voor mensen met een beperking van Eindhovense Gehandicapten Sport (EGS) overgenomen. Bij ons heet deze activiteit Uniek Zwemmen. En Uniek is het zeker want zwemmen met een beperking heeft begeleiding nodig om bijvoorbeeld te helpen te water gaan, als sportmaatje of om toezicht te houden. Om meer mensen met een beperking te laten zwemmen hebben we ook meer begeleiding nodig.

De Eindhovense Watervrienden is een vrijwilligersorganisatie en we zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die op de dinsdagavond van 18:55-20:10 mee willen helpen. Wil jij als toezichthouder meehelpen, dan zorgen wij voor de daarvoor benodigde opleiding. We vragen van iedere vrijwilliger een Verklarig omtrent Gedrag (VOG).

Wil jij bij ons vrijwilliger worden?

Neem dan contact met ons op voorzitter@eindhovense-watervrienden.nl, of op telefoonnummer 0499-460450, dan kunnen we samen kijken wat er voor jou mogelijk is!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: