Direct door naar content
Sportdag Onbeperkt Sportief in Lochem afbeelding nieuwsbericht

Sportdag Onbeperkt Sportief in Lochem

20 juli 2021

Op woensdag 22 september 2021 organiseert de Sportraad Lochem samen met een vrijwillige werkgroep de Sportdag Onbeperkt Sportief! Een dag vol plezier en sportiviteit; een sportdag speciaal voor mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt van jong tot oud in de gemeente Lochem. De deelnemers kunnen deze dag kennismaken met verschillende sporten van lokale sportverenigingen om uiteindelijk misschien lid te worden van een sportvereniging. Deze dag kunnen deelnemers onder andere hockeyen, voetballen, volleyballen en dammen.

Via de Sportraad Lochem, Stichting Welzijn Lochem en een crowdfundingsactie van Uniek Sporten & Fonds Gehandicaptensport hebben we een mooi bedrag bij elkaar gekregen om een mooie sportdag neer te zetten inclusief wat te eten als lunch of avondeten voor de deelnemers (afhankelijk van deelname aan ochtend of middag programma). En dit allemaal kosteloos voor de deelnemers!

De sportdag is bij de Lochemse Hockeyvelden aan de Koopsdijk 1B in Lochem. Voor deze dag kun je kiezen om aan het ochtend of middag programma mee te doen (beide is hetzelfde programma): 

Ochtend: 09.30 uur tot 12.00 uur

Middag: 13.30 uur tot 16.00 uur

Deelname aan deze sportdag is op eigen risico

Voor meer info of aanmelden: lochem@unieksporten.nl of 06-30571492

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: