Direct door naar content
We mogen weer! Kom in beweging bij BV Huizen ‘96  afbeelding nieuwsbericht

We mogen weer! Kom in beweging bij BV Huizen ‘96

26 juli 2021

Badmintonvereniging Huizen ‘96 heeft sinds september 2018 een team aangepast badminton, zowel voor rolstoelers als lopers. Bij deze groep kan iedereen badminton spelen op het niveau dat bij hem of haar past. Ga je er helemaal voor? Of doe je het liever rustig aan? Dat is allebei mogelijk. Gezelligheid staat voorop.  

Lijkt het jou leuk om een keer vrijblijvend mee te doen? Het team traint op woensdagmiddag van 13.30 - 14.30uur in de Baat in Huizen (Ijsselmeerstraat 3b).  

Check de website van Badmintonverenigng BV Huizen ’96 en maak een afspraak. Het kopje koffie achteraf staat al voor je klaar! 

Na het vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft. De aankomende weken stelt Team Sportservice ’t Gooi via Uniek Sporten verschillende aangepaste sportaanbieders voor. Kijk of er een geschikte aanbieder tussen zit en kom in beweging!  Volg jij onze Facebook Team Sportservice 't Gooi al? Via daar blijf je op de hoogte van het aangepast sporten in de regio 't Gooi. 

Bron foto: Nieuwsblad voor Huizen 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: