Direct door naar content
No-Limit Challenge Almere - Amsterdam afbeelding nieuwsbericht

No-Limit Challenge Almere - Amsterdam

26 juli 2021

Tijdens de World Triathlon Multisport Championships  CHALLENGE ALMERE-AMSTERDAM op vrijdag 10 september  staat de Senior & No-Limit Challenge centraal: een recreatieve triatlon. Senioren (55+) kunnen meedoen aan de Senior Challenge en mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen aan de No Limit Challenge. We dagen je uit om deel te nemen aan deze unieke triatlon!

20 minuten zwemmen en dan – afhankelijk van de gekozen afstand – 25 of 35 kilometer fietsen en 5 of 10 kilometer hardlopen: op 10 september keert de Senior & No-Limit Challenge ‘gewoon’ weer terug op de kalender van Challenge Almere-Amsterdam en de inschrijving is per direct geopend. “We zijn een evenement voor iedereen en zien deze Senior & No-Limit Challenge altijd als één van de leukste disciplines van ons wedstrijdweekend. Dat zal dit jaar niet anders zijn”, legt Race Director Richard Belderok uit.

Wil je meer informatie en aanmelden? Klik dan hier.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: