Direct door naar content
We mogen weer! Kom in beweging bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN  afbeelding nieuwsbericht

We mogen weer! Kom in beweging bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

28 juli 2021

Deze keer is het de beurt aan Taekwon-Do IN NAE DO KWAN uit Maarssen. Taekwon-Do is bedoeld voor iedereen ongeacht afkomst, geloof of beperking. Speciaal voor de mensen met een beperking is Taekwon-Do Heroes opgericht. Bij deze club kan “Iedereen een held zijn!” 

De club traint elke vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur. Ze nodigen jou uit om een lesje mee te komen doen. Verleg samen je grenzen en ontdek de ware vechter in jezelf!  

Praktische informatie

 
Naam vereniging  Taekwon-Do IN NAE DO KWAN
Adres Industrieweg 64, 1e etage 3606 AS Maarssen     
Lesdagen/tijden Iedere vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur 
Voor wie?  De groep Taekwon-Do Heroes is vanaf 6 jaar 
Contact   info@itf-taekwondo.nl

Bekijk de websiteFacebook of Instagram van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN.

Na dat vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft. De aankomende weken stellen wij via Uniek Sporten verschillende aangepaste sportaanbieders voor. Kijk of er een geschikte aanbieder tussen zit en kom in beweging! Volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West voor alles op het gebied van aangepast sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: