Direct door naar content
Zaanse Special Experience 2021 afbeelding nieuwsbericht

Zaanse Special Experience 2021

29 juli 2021

Graag brengen wij u op de hoogte van de Zaanse Special Experience op vrijdag 20 augustus. Tijdens deze middag laten aanbieders van sport, cultuur en lifestyleactiviteiten zien wat zij in huis hebben. De Zaanse Special Experience wil kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kennis laten maken met de mogelijkheden uit de Sport cultuur en lifestylewereld. Vriendjes en vriendinnetjes, broertjes of zusjes zijn ook van harte welkom! De dag zal bestaan uit een divers programma, verschillende demonstraties en een informatiemarkt. Dit alles omlijst door leuke side events als live muziek, schmink etc.

Waar en wanneer vindt de Zaanse Special Experience 2021 plaats?

  • Dag: Vrijdag 20 augustus
  • Locatie: Sportpark de Kuil (Kuilpad 1F, Zaandam)
  • Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur
  • Leeftijd: 6-17 jaar

Aanmelden
Meedoen zonder aanmelden is mogelijk. Het helpt ons echter wanneer wij weten hoeveel kinderen en begeleiding meekomt De kinderen kunnen aangemeld worden tot op de dag van de Zaanse Special Experience. Wij hopen jullie te mogen begroeten Vrijdag 20 augustus op Sportpark De Kuijl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: