Direct door naar content
We mogen weer! Kom in beweging bij basketbalvereniging Eem'78  afbeelding nieuwsbericht

We mogen weer! Kom in beweging bij basketbalvereniging Eem'78

10 augustus 2021

Basketbalvereniging Eem'78 is een gezellige en toegankelijke vereniging, met respect voor de tegenstander, de scheidsrechters én elkaar. Actief sporten en sociaal contact zijn bij deze club het belangrijkste.  

Meer informatie 

Het toffe team Aangepast Sporten bestaat uit jongeren vanaf 15 jaar, met een licht verstandelijke beperking. Het team traint op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4, Eemnes. Het seizoen loop van begin september t/m eind april.  

Interesse?   

Lijkt het jou leuk om bij Eem'78 te komen basketballen? Je mag 3 keer gratis komen meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Neem hiervoor contact op met Miranda Kruis, via secretaris@eem78.nl of bel 06 – 50 61 02 76  

Na het vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft. De aankomende weken stelt Team Sportservice ’t Gooi via Uniek Sporten verschillende aangepaste sportaanbieders voor. Kijk of er een geschikte aanbieder tussen zit en kom in beweging!  Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: