Direct door naar content
We mogen weer! Kom in beweging bij Aikido Groene Hart  afbeelding nieuwsbericht

We mogen weer! Kom in beweging bij Aikido Groene Hart

11 augustus 2021

Aikido Groene Hart nodigt iedereen, met wat voor een beperking dan ook, uit om de meest moderne krijgskunst te komen beoefenen.  

Meer over Aikido 

Aikido is de meest moderne krijgskunst en gaat over de vereniging van lichaam, geest en ziel. Aikido betekent de ontwikkeling van het zelf op de volgende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Er wordt gewerkt aan de volgende vier innerlijke elementen: zelfcontrole, zelfbewustzijn, zelfrealisatie en zelfexpressie. Het doel hiervan is om autonoom in verbinding met anderen te kunnen zijn. De club verzorgt lessen op de volgende locaties: Gorinchem, Kamerik, Vleuten, Woerden en IJsselstein. 

Een sport voor iedereen 

Bij Aikido Groene Hart krijgt niemand te maken met een stempel of vooroordeel. Iedereen is gewoon een aikidoka die lekker fysiek en sportief aan het werk gaat. Centraal staan de elementen bewegen, motoriek en weerbaarheid.  

Er is een speciale groep voor sporters die niet met het reguliere aanbod mee kunnen komen. Deze groep wordt door meerdere leraren begeleid. Uiteindelijk draait het om spel, bewegen en plezier. 

Praktische informatie

 
Naam vereniging  Aikido Groene Hart
Adres Prinsenstraat 41
Lesdagen/tijden Vrijdagavond 18.30 - 19.30 uur. Locatie: Woerden 
Voor wie?  Voor iedereen vanaf 10 jaar met welke beperking dan ook (bijv. ADHD, autisme, motorische achterstand) 
Contact  Peter van Lier, 06-26820884, info@aikidogroenehart.nl  

Van 1 tot en met 11 september zijn er op alle locaties (Kamerik, IJsselstein, Woerden, Gorinchem en Vleuten) gratis open lessen, voor alle doelgroepen. Een mooie gelegenheid om vrijblijvend met aikido kennis te maken!

Bekijk de website en Facebook van Aikido Groene Hart. 

Na dat vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft. De aankomende weken stellen wij via Uniek Sporten verschillende aangepaste sportaanbieders voor. Kijk of er een geschikte aanbieder tussen zit en kom in beweging!  Volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West voor alles op het gebied van aangepast sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: