Direct door naar content
We mogen weer! Kom in beweging bij Vechtstreek Fysiotherapie  afbeelding nieuwsbericht

We mogen weer! Kom in beweging bij Vechtstreek Fysiotherapie

17 augustus 2021

Na dat vele thuisblijven en minder actief zijn, is het weer tijd om in beweging te komen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht de uitdaging die iemand heeft. De aankomende weken stellen wij via Uniek Sporten verschillende aangepaste sportaanbieders voor. Kijk of er een geschikte aanbieder tussen zit en kom in beweging!  

Vechtstreek Fysiotherapie nodigt iedereen uit om één van de volgende trainingen te proberen: Blijvend Fit, Conditie Plus en Sport en Spel. Het doel van de trainingen is om de kracht en conditie op peil te krijgen/houden. Onder begeleiding van een fysiotherapeut beweeg je op het niveau dat bij jou past.  

Praktische informatie

 
Naam vereniging  Vechtstreek Fysiotherapie
Adres Locatie A: De Angstel 34, 3621 WC Breukelen Locatie B: Broekdijk-Oost 24. 3621 LN Breukelen 
Lesdagen/tijden Blijvend Fit: dagen, tijden en locaties vind je hier. Conditie Plus: woe 11.30 - 12.30 uur (locatie A) en 18.00 - 19.00 uur (locatie B), Sport en Spel: woe 16.00 - 17.00 uur (sporthal Stinzenlaan)  
Voor wie?  Blijvend Fit: mensen van alle leeftijden die graag onder begeleiding van een fysiotherapeut willen sporten. Conditie Plus: 65+ers Sport en Spel: mensen die hun conditie en kracht op peil willen houden (bijv. hart- of longpatiënten. Hier is altijd een EHBO’er aanwezig)
Contact   info@vechtstreekfysiotherapie.nl

 Bekijk de website voor meer informatie of neem eens een kijkje op de Facebookpagina

Volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West voor alles op het gebied van aangepast sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: