Direct door naar content
G-Olympics in Bodegraven-Reeuwijk zaterdag 25 september afbeelding nieuwsbericht

G-Olympics in Bodegraven-Reeuwijk zaterdag 25 september

17 augustus 2021

G-Olympics in Bodegraven-Reeuwijk

Sporten en bewegen is voor iedereen, ook als daar iets meer aanpassingen voor nodig zijn! Vandaar dat de buurtsportcoaches van Bodegraven-Reeuwijk alle inwoners met een (verstandelijke) uitdaging uitnodigen voor de G-Olympics bij ESTO in Bodegraven! Tijdens de Nationale Sportweek zal op zaterdag 25 september de ochtend in het teken staan van sport, spel en plezier! Deelnemers kunnen op deze manier op een laagdrempelige manier kennismaken met de diverse aangepaste sporten in Bodegraven-Reeuwijk.

 

Sporten met een uitdaging

Waar bewegen en sporten voor iedereen een positief effect kan hebben, is bewegen en sport helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door nodige aanpassingen, kan het zijn dat een bepaalde beweegvorm niet of lastiger beoefend kan worden. Erg zonde natuurlijk! Gelukkig kan Bodegraven-Reeuwijk trots zijn op het huidige aanbod dat de verenigingen bieden voor mensen met een verstandelijke uitdaging! ,,Wij vinden dan ook dat deze beweeg- en sportaanbieders een podium verdienen! Het zijn toch veelal vrijwilligers die zich inzetten voor deze doelgroep. Daarnaast kunnen de clubs zelf het beste hun beweegvorm of sport laten zien. Vandaar dat onze eigen verenigingen de clinics gaan geven! Iets waar we erg trots op zijn.” aldus buurtsportcoach Lisette.

 

Aanmelden

Dus heb jij (of ken jij iemand met) een verstandelijke uitdaging en wil je weten wat voor sporten er voor jou in de buurt zijn? Meld je dan aan voor de G-Olympics op zaterdag 25 september 2021! Het is voor elke leeftijdscategorie. Om 09.30 uur gaan we beginnen en kunnen er verschillende sportieve activiteiten worden gedaan. Er is hierbij ook ruimte om naar acts te kijken en tot rust te komen. Rond 12.00 uur zullen wij met elkaar afsluiten en hopen wij op een geslaagde ochtend!

 

Inschrijven kan via onze website www.senw-br.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij de buurtsportcoaches via 0172 727 880 of buurtsportcoach@senw-br.nl

Laat ook aan anderen weten dat dit plaatsvindt en neem gezellig jouw begeleider mee!

 

Om de doelgroep zo compleet mogelijk te bereiken, is een samenwerking gevormd met de regio Midden-Holland. Woon je dus buiten de gemeente maar zou je wel graag een beweegvorm willen proberen? Je bent van harte uitgenodigd!

 

Uniek sporten

Wil je weten wat voor sporten met een aangepast tintje bij jou in de buurt zijn, dus ook buiten de gemeente Bodegraven-Reeuwijk? Kijk dan op www.unieksporten.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: