Direct door naar content
Welkom bij de Uniek Sporten Familiedag afbeelding nieuwsbericht

Welkom bij de Uniek Sporten Familiedag

25 augustus 2021

Op zaterdag 25 september staat de tweede editie van de Uniek Sporten Familiedag voor je klaar! Deze dag is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Eindhoven is één van de Host City’s. Het doel is om zo veel mogelijk mensen in Nederland vaker aan het sporten of sportief bewegen te krijgen. Dit kan op een manier die bij hem of haar past!

Beweeg- en informatiemarkt Uniek Sporten
Tijdens de Uniek Sporten Familiedag staat het uitproberen van verschillende sport- en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit Eindhoven, van voetbal, Zumba, (tafel)tennis tot bootcamp. Een mooi sportprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen met een beperking.

Ook hun gezinnen zijn meer dan welkom. Zij kunnen mee doen aan een clinic, of de informatiemarkt bezoeken. Zo kom je meer te weten over Uniek Sporten en het sportaanbod in Eindhoven en omgeving.

Aanmelden en meedoen!
De Uniek Sporten Familiedag vindt 25 september plaats op het terrein van International School Eindhoven van 9:00 tot 13:30 uur. Wil jij gezellig langs komen met je familie? Natuurlijk houdt de organiserende partijen rekening met de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: