Direct door naar content
Het LG-Team van MHC Weesp zoekt leden! afbeelding nieuwsbericht

Het LG-Team van MHC Weesp zoekt leden!

07 september 2021

Heb je een lichamelijke handicap en ben je op zoek naar een sport die je samen kunt doen? Het LG-team van MHC Weesp zoekt leden!

Het LG-team van MHC Weesp speelt als gehandicaptenteam mee in de landelijke LG-competitie. De sporters streven naar gezelligheid, onafhankelijkheid en een betere conditie. Dit laten zij zien op het hockeyveld, maar ook daarbuiten. Het team traint elke zondagochtend en speelt af en toe een wedstrijd.

Voor wie?

Het LG-team is voor dames en heren (17-34 jaar) met een lichamelijke beperking (niet rolstoelafhankelijk). Een lichte verstandelijke beperking is geen probleem.

Interesse?

Wil je een keer meedoen of ken je mensen die geïnteresseerd zijn? Stuur dan een mail naar: lghockey@mhcweesp.nl of neem contact op met Marco via telefoonnummer 06 13 78 22 67. Bekijk ook de Facebook pagina van MHC Weesp.

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: