Direct door naar content
Multisportdag aangepast sporten Hoofddorp afbeelding nieuwsbericht

Multisportdag aangepast sporten Hoofddorp

19 september 2021

Kom onbeperkt ontdekken op de multisportdag!

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Team Sportservice een multisportdag aangepast sporten. Deze vindt plaats op zondag 19 september van 14:00 - 17:00uur op het terein van VV UNO in Hoofddorp. Deze multisportdag is de ideale dag voor kinderen en volwassenen met een beperking om verschillende sporten uit te proberen en te kijken welke sport voor jou geschikt is. Ook als je al ergens lid bent van een vereniging ben je welkom voor een dag vol sporten, bewegen en plezier! Sportaanbieders uit de Haarlemmermeer, Aalsmeer en Uithoorn presenteren hun aangepaste sportaanbod en bij de informatiestand vind je nog veel meer informatie over het aanbod in de regio en de ondersteuning die wij sporters met een beperking bieden.

Het aanbod is zeer gevarieerd dus alle leeftijden en soorten beperkingen zijn welkom. Ook als je uit een andere gemeente komt ben je welkom! Klik op onderstaande link voor de details:

Onbeperkt ontdekken op de multisportdag - Team Sportservice Haarlemmermeer

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: