Direct door naar content
Maak kennis met Paragolf op Hooge Graven Golfclub in Ommen afbeelding nieuwsbericht

Maak kennis met Paragolf op Hooge Graven Golfclub in Ommen

13 september 2021

Na een succesvolle start met revalidatiegolf de afgelopen maanden, organiseert Hooge Graven opnieuw een open dag op woensdag 22 september vanaf 13.00 uur voor sporters met een beperking. In samenwerking met revalidatiecentra in de omgeving en met ondersteuning van de Stichting Revalidatiegolf, kijken we samen naar wat nog wel kan.

Ben jij een recreatieve sporter met een beperking als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte of amputatie, ALS, dwarslaesie, hersenletsel of blindheid? Ben je in behandeling of heb je een behandeling gehad in een revalidatiecentrum ? Dan is golf misschien de sport voor jou. Geïnteresseerd? Geef je op voor deze gratis kennismaking met golf door een mail met naam en telefoonnummer te sturen naar info@hoogegraven.nl of te bellen met 0529-455999 (optie 3). We nemen dan contact met je op om informatie uit te wisselen.

Golfclub Hooge Graven heeft twee uitdagende golfbanen, in een prachtige, bosrijke omgeving. Er is  ruime parkeergelegenheid en het clubhuis is rolstoeltoegankelijk. Voor golfers met een beperking beschikt de vereniging over een tiental golfkarren (handicarts), een sta-op buggy (paragolfer) en twee golf scootmobielen.

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: