Direct door naar content
Special G-skiles Skipiste Nieuwegein afbeelding nieuwsbericht

Special G-skiles Skipiste Nieuwegein

16 september 2021

Vanaf komend seizoen verzorgt Skipiste Nieuwegein skilessen voor kinderen met een verstandelijke beperking. Plezier, persoonlijke aandacht, interactie met andere kinderen en veiligheid staan voorop. Onder leiding van ervaren ski-instructeurs en vrijwilligers leren de kinderen (beter) skiën. De lessen worden aangepast aan de doelgroep, waarbij kinderen in kleine, overzichtelijke groepjes worden ingedeeld.

Wanneer?

Het gaat om een serie van 3 skilessen van 50 minuten op zaterdag 25 september, zaterdag 16 oktober en zaterdag 30 oktober. Om 12.00, 13.00 of 14.00 uur.

Voor wie?

Voor kinderen van 6 t/m 18 jaar met een verstandelijke beperking (Down/autisme). De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren skiërs.

Kosten?

Dit betreft een maatschappelijk initiatief zonder winstoogmerk. Voor de onkosten wordt voor elk kind een eigen bijdrage van € 60,00 voor drie skilessen gevraagd, dit is inclusief huur van ski's en skischoenen.

Bekijk de website voor meer informatie of neem eens een kijkje op de Facebookpagina.

 

Volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Lekstroom voor alles op het gebied van aangepast sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: