Direct door naar content
Kom naar de KPN Voetbalvriendendag! afbeelding nieuwsbericht

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

17 september 2021

Heb jij altijd al eens willen kijken op het trainingscomplex van het Nederlands elftal in Zeist of nog leuker: daar ook zelf een potje voetballen? Kom dan op 24 oktober naar de KPN Voetbalvriendendag op KNVB Campus in Zeist. Tijdens de onvergetelijke dag staat alles in het teken van voetbal en kan iedereen zich een Oranje international voelen.

De KPN Vriendendag wordt op 24 oktober voor het eerst georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport samen met partner KPN. Voor dit voetbalevenement is een superlocatie gevonden: de KNVB Campus in Zeist. Dit is dé trainingslocatie van het Nederlands elftal. Tijdens deze dag kun je samen met je familie en vrienden je voetbalhelden tegen het lijf lopen en vooral ook lekker voetballen. De KPN Voetbalvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht beperking, ervaring of leeftijd.

Voetbalspektakel

Wat kun je verwachten van dit voetbalspektakel? Je gaat voetballen en trainen als een echte Oranje International, je kan een rondleiding over het complex krijgen, een KNVB voetbalquiz spelen en je kan een meet & greet regelen met de spelers van het Nederlands elftal. Hoe tof is dat?! Maar er is nog meer: je kan ook een kijkje achter de schermen nemen bij de VAR? Of is E-sports meer jouw ding? Alles is mogelijk op deze unieke sportdag!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: