Direct door naar content
Kom naar de KPN Voetbalvriendendag! afbeelding nieuwsbericht

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

17 september 2021

Heb jij altijd al eens willen kijken op het trainingscomplex van het Nederlands elftal in Zeist of nog leuker: daar ook zelf een potje voetballen? Kom dan op 24 oktober naar de KPN Voetbalvriendendag op KNVB Campus in Zeist. Tijdens de onvergetelijke dag staat alles in het teken van voetbal en kan iedereen zich een Oranje international voelen.

De KPN Vriendendag wordt op 24 oktober voor het eerst georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport samen met partner KPN. Voor dit voetbalevenement is een superlocatie gevonden: de KNVB Campus in Zeist. Dit is dé trainingslocatie van het Nederlands elftal. Tijdens deze dag kun je samen met je familie en vrienden je voetbalhelden tegen het lijf lopen en vooral ook lekker voetballen. De KPN Voetbalvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht beperking, ervaring of leeftijd.

Voetbalspektakel

Wat kun je verwachten van dit voetbalspektakel? Je gaat voetballen en trainen als een echte Oranje International, je kan een rondleiding over het complex krijgen, een KNVB voetbalquiz spelen en je kan een meet & greet regelen met de spelers van het Nederlands elftal. Hoe tof is dat?! Maar er is nog meer: je kan ook een kijkje achter de schermen nemen bij de VAR? Of is E-sports meer jouw ding? Alles is mogelijk op deze unieke sportdag!

Schrijf je nu in!

De inschrijving is al geopend! Om de drukte te verspreiden wordt er zowel een ochtend (circa 9-12 uur) - als een middagprogramma (circa 13-16 uur) georganiseerd. Via het inschrijfformulier kan je jouw keuze doorgegeven.

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

'Meer ruimte nodig voor aangepast fietsen'

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Stein meest toegankelijke gemeente van Nederland

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×