Direct door naar content
Platform Mijn Leven 2.0 geeft inspiratie afbeelding nieuwsbericht

Platform Mijn Leven 2.0 geeft inspiratie

20 september 2021

Het platform Mijn Leven 2.0 inspireert mensen met een ziekte of fysieke beperking om hun leven zo prettig mogelijk in te vullen. Ervaringsdeskundigen geven in verhalen, video's en online ontmoeten praktische tips en inspiratie. Daarnaast biedt het platform een mini-coaching programma en een support-zoeker. Het mini-coaching programma kan op verzoek onder begeleiding van een ervaringsdeskundige coach gevolgd worden. De support-zoeker is een digitale zoekfunctie voor cursussen, coaches en psychologen die psychosociale support bieden bij het leven met een ziekte of fysieke beperking. Iedereen die inspiratie kan gebruiken of inspiratie wil delen is welkom.

Mensen met een ziekte of fysieke beperking lopen meer risico om psychosociale klachten te ontwikkelen. Dit wordt nog niet altijd erkend, want lichaam en geest zijn gescheiden in onze maatschappij en in de zorg. Het loont om vroegtijdig psychosociale steun en inspiratie te bieden. Leven met een ziekte of beperking is niet altijd makkelijk en het managen van een ziekte kost energie.

Kijk voor meer informatie op het platform Mijn Leven 2.0 of bekijk de promovideo.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: