Direct door naar content
Training rolstoelvaardigheid is van start gegaan!  afbeelding nieuwsbericht

Training rolstoelvaardigheid is van start gegaan!

22 september 2021

Op 13 september is een groep enthousiaste mensen uit de brede regio Arnhem met de training rolstoelvaardigheid van start gegaan. De training is bedoelt voor mensen die in het dagelijks leven en/of tijdens sportactiviteiten gebruik maken van de handbewogen rolstoel. Tijdens de trainingen wordt er samen volop geoefend om optimaal gebruik te maken van je ADL-rolstoel en/of sportrolstoel. De training rolstoelvaardigheid wordt georganiseerd door Uniek Sporten regio Arnhem in samenwerking met Klimmendaal en Basketball Experience NL.

De komende weken komt deze groep bijeen om aan de slag te gaan met rolstoelvaardigheidstraining en om kennis te maken met een aantal sporten doormiddel van sportclinics. Tijdens de eerste training zijn de deelnemers in twee groepen aan de slag gegaan met de basis van de rolstoelvaardigheidstraining. Tijdens de tweede avond, afgelopen maandag, zijn ze verder gegaan met rolstoelvaardigheid en hebben ze tijdens een leuke en informatieve clinic van Bocht18 kennisgemaakt met handbiken. De komende trainingen zullen er ook clinics rolstoeldansen en rolstoelbasketbal gegeven worden en sluit de groep af met een training rolstoelvaardigheid in het centrum van Arnhem.

De training zat dit keer snel vol, wanneer wij weer een training rolstoelvaardheid organiseren communiceren wij dat via onze website en nieuwsbrief

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: