Direct door naar content
Webinar creatief denken voor sportaanbieders te Heemskerk.  afbeelding nieuwsbericht

Webinar creatief denken voor sportaanbieders te Heemskerk.

24 september 2021

Beste Uniek Sportaanbieder,

 

De gemeente Heemskerk heeft een prachtig initiatief genomen met het organiseren van een Webinar creatief denken voor sportaanbieders te Heemskerk.

 

Sportaanbieders staan voor verschillende uitdagingen, nu misschien nog meer dan anders. Om hen te ondersteunen bij het bedenken van oplossingen organiseren wij een webinar Creatief Denken voor sportaanbieders uit Heemskerk. In deze sessie ontdekken zij kansen voor hun vereniging aan de hand van anders denken, of noem het omdenken. Ze kijken met andere ogen naar de beleving op de club, van sporters en vrijwilligers.

Interessant en leuk om samen met andere sportaanbieders het creatieve denkproces aan gaan. Jullie stappen in deze sessie af van de geijkte denkpaden. Vanuit onverwachte hoek komen jullie tot unieke en praktische ideeën voor jullie vereniging of organisatie. Interactie, snelheid en een lach gegarandeerd. De sessie is op 6 oktober van 19.30 tot 21.30 uur en wordt begeleid door Start2Create.

Wil je alvast meer ontdekken over creatief denken? Kijk dan hier. Voor geïnteresseerden hieronder de link. Mocht de link niet werken nodig ik u uit naar de team sportservice kennemerland site te gaan en daar onder kopje activiteiten naar info en het stappenplan van aanmelden over deze Webinar te gaan.

 

Met sportieve groet,

De buurtsportcoach Uniek Sporten

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: