Direct door naar content
Sporten bij een vereniging, is dat iets voor mij? afbeelding nieuwsbericht

Sporten bij een vereniging, is dat iets voor mij?

25 oktober 2021

Sporten bij een vereniging, is dat iets voor mij?

Het sportseizoen is weer van start! Verenigingen zijn weer open en wedstrijden mogen weer doorgaan. Een mooi moment om je aan te sluiten bij een vereniging. Twijfel je nog of weet je niet zo goed of een vereniging iets voor jou is? Bekijk dan de nieuwe videoserie ‘Uniek Sporten Brabant On Tour’. 

De komende maanden nemen we je in deze videoserie mee langs een sportverenigingen met aangepast aanbod. Van G-voetbal en rolstoeltennis tot korfbal en G-atletiek voor verschillende doelgroepen. Bekijk de serie en kijk of jij ook een sport ziet, die bij jou past. In de filmpjes laten we zien wat er zo leuk is aan sporten bij een vereniging, Wat levert het je op? Niemand beter die je dat kan vertellen, dan de sporters en trainers bij de verschillende verenigingen zelf. Ontdek wat hen heeft overtuigd en wat zij zo waardevol vinden aan het sporten bij een vereniging. 

Tour langs verenigingen
Dit najaar komen er steeds nieuwe afleveringen online. De eerste aflevering is vanaf 27 september te zien op Facebook, Instagram en YouTube. In deze aflevering bezoeken we korfbalvereniging SDO Korfbaal, waar we een training van het G-team volgen. Maak kennis met Jaap en Anne-Jan. Houdt dit artikel en de social mediakanalen in de gaten voor de nieuwe afleveringen en ontdek welke sport bij jou past! Aflevering gemist? Klik dan op deze link en bekijk ze allemaal! 

De sportzoeker
Het allerbelangrijkste is dat je een sport doet die je leuk vindt. Voor de een is dat handbiken, voor de ander atletiek en voor weer een ander is het voetbal. Met onze sportzoeker vind je gemakkelijk al het aangepaste sportaanbod bij jou in de buurt.

Gratis beweegadvies
Vind jij het nog lastig om erachter te komen wat voor sport jij nu echt leuk vindt of wat je kunt doen met jouw beperking? Neem dan contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. En zij weten ook de weg bij het regelen van een sporthulpmiddel of sportmaatje. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Jochem Leemans: "Denk in oplossingen!"

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×