Direct door naar content
Huldiging Paralympiër Tim de Vries en opening Oktober Actief afbeelding nieuwsbericht

Huldiging Paralympiër Tim de Vries en opening Oktober Actief

04 oktober 2021

Op donderdag 30 september vond de kick-off van Oktober Actief plaats in het Sporthuis Abcoude. Tijdens dit evenement werd Tim de Vries, Paralympiër én inwoner van Abcoude, gehuldigd vanwege zijn geweldige prestatie in Tokyo. Eind augustus behaalde Tim de bronzen medaille op de wegrit in Shizuoka. Wethouder Rein Kroon sprak Tim en zijn gezin toe en overhandigde hen een unieke schaal met de skyline van De Ronde Venen. Na de huldiging lanceerden Tim en de wethouder Oktober Actief door een potje badminton te spelen.

Oktober Actief

De hele maand oktober kunnen senioren in gemeente De Ronde Venen kennismaken met het diverse sportaanbod van 25 sportaanbieders. Veel van deze aanbieders hebben een aangepast aanbod voor o.a. mensen met een chronische en/of lichamelijke beperking. Aanmelden kan via de website www.oktoberactief.nl

Het Sporthuis Abcoude wil graag zoveel mogelijk mensen uit de samenleving de kans en ruimte bieden om te bewegen. In samenwerking met Stichting Sport & Spel en Team Sportservice is een breed en toegankelijk aanbod gecreëerd in de gemeente.

Uniek Sporten

De gemeente De Ronde Venen sloot precies vier jaar geleden aan bij het platform Uniek Sporten. Tim de Vries lanceerde het in de regio Utrecht-West. Op het gebied van aangepast sproten werkt de gemeente nauw samen met gemeente Stichtse Vecht en Woerden.

Ben je op zoek naar individueel sportadvies dan kun je contact opnemen met regiocoördinator en buurtsportcoach aangepast sporten via svanwijhe@teamsportservice.nl

Volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West voor alles op het gebied van aangepast sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: