Direct door naar content
Framerunners doen mee met de BeachRun Monster op zaterdag 20 november ! afbeelding nieuwsbericht

Framerunners doen mee met de BeachRun Monster op zaterdag 20 november !

07 oktober 2021

Elk jaar in november vindt de halve marathon van Monster (Westland) plaats, ook wel de Beachrun Monster genoemd. Dit jaar vindt de Beachrun plaats op zaterdag 20 november 2021.

Voor het eerst wordt een afstand georganiseerd voor lichamelijk en/of beperkte atleten die gebruik maken van een loopframe. Zowel pupillen, junioren en volwassenen kunnen meedoen. Er is een parcours van 1 km en 2,5 km. Het parcours heeft het thema strand; duinen, zee en strand. Een échte Beachrun.

Het initiatief voor dit onderdeel komt voort uit een gesprek tussen voorzitter Paul Mul en André Hoogendijk, frameruntrainer bij HAAG Atletiek. Ook de andere organisatoren van de Beachrun staan pal achter het idee. Dit eerste jaar gaan we uit van een deelname van 50 á 100 framerunners.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Zo is atletiekvereniging AV Olympus ‘70 uit Naaldwijk aangehaakt en is er ondersteuning gekomen van Racerunning Nederland, de trainers van HAAG Atletiek en AV Olympus ’70 en onze eigen vrijwilligers.

Wil jij meedoen? De inschrijving is geopend. Je kunt inschrijven via de volgende website:https://www.halvemarathonvanmonster.nl/

Deze ‘run’ zal regionale en landelijke media-aandacht trekken, huidige en nieuwe sponsoren zullen zich aangetrokken voelen om onderdeel te worden van dit fantastische evenement.

Het is belangrijk om dit evenement gezond en veilig te maken voor de framerunners. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren en daarmee financiële middelen. Extra hekwerk is nodig, extra verzorgingsmogelijkheden en communicatiebudget. Doe mee en sponsor ons! Neem contact op met André Hoogendijk (jakhoogendijk@gmail.com).

Framerunning binnen de halve marathon van Monster wordt ondersteund door Trioplant en de volgende sponsoren;

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: