Direct door naar content
De sportieve ambassadeur neemt je mee! afbeelding nieuwsbericht

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

14 oktober 2021

Kun jij wel een extra steuntje in de rug gebruiken om met sport te beginnen? Dan heeft NOC*NSF een mooi initiatief voor jou om je op weg te helpen. Met het beweegprogramma ‘Ik neem je mee’ kun je namelijk aan een sportieve ambassadeur worden gekoppeld die jou motiveert en helpt bij het sporten.

Als je met een beperking wil gaan sporten kom je nu eenmaal wat meer drempels tegen. Zeker als je wil beginnen kan het sporten nog wat spannend en onbekend zijn. Hoe vind je bijvoorbeeld een club? Hoe bouw je het trainen verstandig op en heel praktisch: welke sportkleding heb je nodig als je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Het zijn allemaal dingen waar de sportieve ambassadeur jou graag bij helpt.

Een sportmaatje voor jou

Dit zijn sporters die de weg in de sport al helemaal kennen en die willen jou ook graag wegwijs maken. Tussen zitten topsporters en fanatieke sporters die helemaal enthousiast zijn over sport. Het plezier wat zij al in sport hebben gevonden willen ze graag op jou overbrengen. Maar wees niet bang van hun sportervaring: jij bepaalt het tempo! En stel ook gerust al je vragen die je hebt. Jouw ‘sportmaatje’ is er om jou op weg te helpen.

Sporters en maatjes gezocht

Meedoen aan ‘Ik neem je mee’ is eenvoudig: als je hebt aangemeld als nieuwe sporter wordt voor jou een goede match gezocht. Als voor jou een ambassadeur is gevonden dan kun je met hem of haar kijken hoe jullie voor de eerste keer afspreken. Je kunt je trouwens ook aanmelden als sportieve ambassadeur als je graag een ‘maatje’ wil worden.

Voor alle informatie en aanmelden ga je naar: nocnsf.nl/ikneemjemee

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Speel jij straks rolstoelrugby bij TeamNL?

Turnen is voor iedereen: dus ook voor jou!

Dovenvoetbal wordt onderdeel bij reguliere clubs

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×