Direct door naar content
Geslaagde golf clinic in Loosdrecht afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde golf clinic in Loosdrecht

19 oktober 2021

Op 12 september konden mensen met een beperking kennis maken met de sport golf op de Gooise Golfvereniging. Stichting Revalidatiegolf verzorgde een gratis clinic. Deze clinic was speciaal voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), MS, Parkinson of een amputatie. Tijdens deze zonnige dag hebben de deelnemers ook een paar holes kunnen lopen.

De stichting zet zich actief in om de golfsport zo laagdrempelig mogelijk te maken voor deze doelgroep. Vanuit de revalidatiegolf proberen ze zoveel mogelijk doorstroming naar de reguliere clubs te realiseren.

Bekijk voor meer informatie over de stichting en de mogelijkheden de website of neem contact op met Alexandra Ochsendorf (regio-coördinator aangepast sporten).

 

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: