Direct door naar content
Webinar Subsidies en fondsen voor aangepast sporten, online & gratis! afbeelding nieuwsbericht

Webinar Subsidies en fondsen voor aangepast sporten, online & gratis!

03 november 2021

Jij bent iedere dag bezig om Zutphen of een andere gemeente in onze stedendriehoek een beetje sportiever, leefbaarder en unieker te maken. Een leukere plek om te leven, te wonen en te werken, ook voor mensen met een beperking.

Wist je dat de kans dan óók groot is dat je in aanmerking komt voor allerlei subsidies en fondsen? Wil je daar meer over weten, meld je dan aan voor dit Webinar die Uniek Sporten Zutphen samen met Team Sportservice aanbiedt. Team Sportservice is al meer dan 25 jaar actief in de wereld van het aangepast sporten en weet waar en op welke manier, jij voor jouw sporters én activiteiten extra financiële ondersteuning kunt verkrijgen.

Dit webinar is ideaal om inzicht te krijgen in de subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie en activiteiten voor mensen met een beperking. Daardoor ben je minder afhankelijk van andere financieringsbronnen, zeker in dit onzekere corona-tijdperk. Na afloop heb je meer inzicht in je subsidiemogelijkheden, weet je waar je deze kunt vinden en wat er komt kijken bij het aanvragen van subsidies en fondsen.

Aanmelden kan via zutphen@unieksporten.nl

Graag vermelden: Naam, emailadres, vereniging / organisatie en evt. sportbond.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: