Direct door naar content
Geannuleerd: Special Olympics Nationaal Shorttrack evenement in Utrecht afbeelding nieuwsbericht

Geannuleerd: Special Olympics Nationaal Shorttrack evenement in Utrecht

08 november 2021

Helaas heeft de wedstrijdorganisatie moeten besluiten het evenement te moeten laten vervallen ivm de aanscherping van de corona maatregelen en de oplopende gezondheidsrisico’s.

 

Op zondag 21 november a.s. vindt op de Vechtsebanen in Utrecht het Special Olympics Nationaal Shorttrack Evenement plaats. Op deze dag strijden schaatsers met een verstandelijke beperking uit het hele land tegen elkaar om de medailles.

Special Olympics Nederland zet zich al jaren in om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen. Dit shorttrack evenement wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Schaatsvereniging Utrecht (SVU) afdeling shorttrack en Schaats- en Inline-skate Vereniging Zeist (SIVZ) afdeling Special Sports. Een uniek voorbeeld hoe twee verenigingen met de ondersteuning van beide gemeentes de krachten bundelen. Leden van beide verenigingen strijden mee in het enthousiaste deelnemersveld.

Het evenement start om 09.30 uur met een indrukwekkende openingsceremonie, waarna de wedstrijden om 10.00 uur van start gaan. Ontvangst is vanaf 09.00 uur, het einde is voorzien tegen 16.00 uur met de prijsuitreiking. Kijk op www.bv-utrecht.nl voor de laatste informatie rondom de coronamaatregelen op de Vechtsebanen.

In verband met de nieuwe corona maatregelen is publiek helaas niet toegestaan bij het evenement. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: