Direct door naar content
Kom jij snowboarden op 29 januari in SnowWorld Amsterdam olv de Mentelity Foundation? afbeelding nieuwsbericht

Kom jij snowboarden op 29 januari in SnowWorld Amsterdam olv de Mentelity Foundation?

16 november 2021

Op zaterdag 29 januari 2022 organiseert de Mentelity Foundation in SnowWorld Amsterdam een gratis snowboardclinic voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking.

Tijdens deze dag ga je kennismaken met snowboarden. Samen met ervaren snowboardleraren en leraressen ga je de piste op om daar 2 uur lang persoonlijke begeleiding te krijgen in het snowboarden. Iedereen is welkom al heb je nog nooit in de sneeuw gestaan, ervaring is voor deze dag niet nodig. Het is toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Samen met de leraren van de Mentelity Foundation en SnowWorld zullen de clinics verzorgen zodat iedereen ongeacht je lichamelijke beperking de kans krijgt om te snowboarden. 

Niks is leuker dan samen genieten van de sneeuw! Dus neem iemand mee (met of zonder beperking) om samen met jou te gaan snowboarden!

Voorwaarden voor deelname:
- Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen.
- Minimale leeftijd om deel te nemen is 10 jaar

Waar
De Snowboard Clinic wordt gehouden in SnowWorld Amsterdam.
Adres: Heuvelweg 6-8, 1981 LV Velsen-Zuid

Wanneer en programma 
Op zaterdag 29 januari om 10:00 uur vindt de Snowboard Clinic plaats.
10:00 Ontvangst met koffie, thee of frisdrank
10:20 Opening
10:30 Omkleden en ophalen van het materiaal
11:00 2 uur baantoegang + start snowboardlessen
13:00 Einde snowboarden en omkleden
14:00 Afsluiting

Kosten
Deelname aan deze dag kost helemaal niks! Je krijgt 2 uur toegang tot de baan inclusief begeleiding, materiaal huur en koffie/thee en limonade bij het ontvangst.

Aanmelden:
Ga jij deze uitdaging aan? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar merijn@mentelity.org. Zet hierin met hoeveel personen je naar de Snowboard clinic komt, de namen en leeftijden van de deelnemers, eventuele snowboardervaring en contactgegevens van de deelnemers/ouders.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: