Direct door naar content
Help jij Cormeta Amsterdam een elektrische tandem aan te schaffen voor hun slechtziende sporters? afbeelding nieuwsbericht

Help jij Cormeta Amsterdam een elektrische tandem aan te schaffen voor hun slechtziende sporters?

16 november 2021

Al bijna 50 jaar organiseert Cormeta Amsterdam diverse sportactiviteiten voor mensen met een visuele beperking. Naast zwemmen en wandelen, wordt er ook een keer per maand een fietstocht georganiseerd. Samen met een voorrijder kan de slechtziende sporter even het gevoel van vrijheid (weer) ervaren en op de tandem een fijne fietstocht maken.

Graag wilt de vereniging één elektrische tandem aanschaffen omdat het voor de wat ouder wordende voorrijders wat zwaar wordt. Een elektrische tandem zou een perfecte oplossing zijn om deze vrijwilligers te kunnen behouden. Waar normaliter het streven is om een gebruikte tandem over te nemen, gaat dit helaas voor de e-tandem niet op. Gebruikte elektrische tandems zijn simpelweg moeilijk te vinden en voor het kopen van een nieuwe e-tandem ontbreken de financiele middelen. 

Help jij Cormeta een elektrische tandem aan te schaffen? Een donatie schenken kan via deze pagina en wordt erg gewaardeerd! 

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: