Direct door naar content
Even voorstellen: Chris is nieuwe sportcoach Rucphen en Steenbergen. afbeelding nieuwsbericht

Even voorstellen: Chris is nieuwe sportcoach Rucphen en Steenbergen.

19 november 2021

Het team van Uniek Sporten West Brabant breidt uit. Sportcoach Chris is begonnen in de gemeenten Rucphen en Steenbergen.

Passend sport- en beweegaanbod
"Ik ben in juli afgestudeerd als Sportkundige en ben na de zomer op zoek gegaan naar een baan. Omdat ik het belangrijk vind dat sport en bewegen mogelijk en toegankelijk moet zijn voor iedereen sprak deze baan mij enorm aan. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om voor iedereen een passend sport en beweegaanbod te vinden binnen het Uniek Sporten."

Organiseren
"Ook ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van sport en beweegactiviteiten voor senioren. Naast mijn werkzaamheden in de gemeente Rucphen ben ik ook buursportcoach in de gemeente Steenbergen.Ik heb in er in ieder geval veel zin in!

Vrije tijd
"In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het hockeyveld, waar ik hockeytraining geef en zelf hockey. Ook ga ik naar de sportschool."

Contact
Heb je een vraag voor Chris? Mail deze dan naar c.snepvangers@ssnb.nl. Heb je een vraag voor een van de andere sportcoaches van Uniek Sporten West - Brabant? Mail dan naar westbrabant@unieksporten.nl 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: