Direct door naar content
Sportmix: sportlessen op locatie voor bewoners van zorginstellingen in Lopik afbeelding nieuwsbericht

Sportmix: sportlessen op locatie voor bewoners van zorginstellingen in Lopik

02 december 2021

Vanaf oktober tot en met maart wordt er om de twee weken een sportmix gegeven bij verschillende zorginstellingen in Lopik. Een buurtsportcoach van Team Sportservice Lopik komt langs om op een laagdrempelige manier bewoners kennis te laten maken met diverse sporten.

In de zomermaanden zijn de bewoners van zorginstellingen (binnen & buiten gemeente Lopik) op woensdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur welkom in zwembad Lobeke. Aan het einde van het zwemseizoen sluiten we gezamenlijk af met een sportmiddag. Hierbij worden leuke spellen georganiseerd.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over de activiteiten? Neem dan contact op met buurtsportcoach Gerben van Team Sportservice Lopik, via gruissen@teamsportservice.nl

Benieuwd naar meer aangepast sportaanbod? Volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Lekstroom voor alles op het gebied van aangepast sporten!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: