Direct door naar content
Zaanse Special Winter Experience gaat buiten door op 7 januari! afbeelding nieuwsbericht

Zaanse Special Winter Experience gaat buiten door op 7 januari!

02 december 2021

Een lichamelijke of verstandelijke handicap mag geen beperking zijn om te mee te doen. Samen met Zaanse sportverenigingen, cultuur- en lifestyle instanties organiseert Sportbedrijf Zaanstad op vrijdag 7 januari de Zaanse SPECIAL WINTER Experience. Kinderen kunnen kennismaken met: bamboe bouwen, trommelen, dansen, balsporten en andere sporten, culturele- en lifestyle activiteiten.  Naast het meedoen met activiteiten, biedt de Zaanse Special Experience ook een informatiemarkt. 

Voor: kinderen van 6 t/m 17 jaar met een beperking + broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes
Datum: vrijdag 7 januari 2022, 13:00-16:00 uur
Locatie: Plein bij Sporthal Zaanstad-Zuid (De Weer 26, 1504 AH Zaandam)
Deze locatie is goed bereikbaar en rolstoelvriendelijk. 

VEILIGHEIDSRICHTLIJNEN:
Uiteraard vinden alle activiteiten die Sportbedrijf Zaanstad organiseert plaats volgens de RIVM richtlijnen en het protocol verantwoord sporten. Dit betekent dat bij het betreden van een binnen locatie op een sportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (QR-code, CTB) verplicht is vanaf 18 jaar; en wij adviseren 1,5 meter afstand te houden. Publiek is niet toegestaan in de sportzaal, maar kan wel plaatsnemen in de horeca van sporthal Zaanstad-Zuid. Tijdens de aanmelding bij een activiteiten moeten alle kinderen contactgegevens achterlaten. Voorafgaand aan de SPECIAL Experience informeren wij iedereen die is aangemeld, per e-mail over de actuele coronamaatregelen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: