Direct door naar content
Het doel is behaald: 7,5 kilometer na 20 weken wandelen afbeelding nieuwsbericht

Het doel is behaald: 7,5 kilometer na 20 weken wandelen

06 december 2021

Op 24 juni begon de challenge: 20 deelnemers begonnen met de Wandelchallenge in Weesp. De eerste wandeling was een afstand van 3,2 km. Inmiddels, na 20 weken wandelen en een wekelijkse opbouw, zijn de deelnemers gekomen tot 7,5 km. Een mooie prestatie. Tijdens de wandelingen liep er wekelijks een zorgprofessional uit Weesp mee. Onder andere van Versa Welzijn, Ellen Pover (Praktijk voor Haptotherapie), Henny Ottenhoff en Ruth van Kessel (Oefentherapie Weesp) en Annemieke Kroone (social werker/buurtcoach in Amsterdam).

Blijven wandelen

In Weesp is een fanatieke groep wandelaars ontstaan die grotendeels van plan zijn om te blijven wandelen. Het doel van de Wandelchallenge, om inwoners van Weesp onder begeleiding in beweging te krijgen, is dus gelukt. Mede dankzij het Lokaal Sportakkoord in Weesp.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Alexandra Ochsendorf van Team Sportservice t' Gooi.

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: