Direct door naar content
Huidige maatregelen: Team Sportservice 't Gooi denkt mee! afbeelding nieuwsbericht

Huidige maatregelen: Team Sportservice 't Gooi denkt mee!

07 december 2021

De maand december staat altijd in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Het jaar 2021 is opnieuw voor iedereen een uitdaging geweest. Ook nu wordt er weer een hoop flexibiliteit van de sportaanbieders verwacht.  

Gezien de huidige maatregelen is het faciliteren van het sportaanbod bij een vereniging een stuk lastiger geworden. Team Sportservice 't Gooi is erg benieuwd hoe jullie hier mee om gaan en of jullie op een passende manier hebben kunnen schakelen met elkaar. Het is fantastisch om te zien dat veel verenigingen op een creatieve manier sport mogelijk maken binnen de huidige maatregelen.

Sport en bewegen is ontzettend belangrijk. Daarom denkt Team Sportservice 't Gooi graag mee over een oplossing om ook in deze tijd in beweging te blijven. Mocht je vragen hebben of ondersteuning wensen, neem dan contact op met Alexandra Ochsendorf, regiocoördinator Aangepast Sporten van Team Sportservice 't Gooi via 0611421327 of aochsendorf@teamsportservice.nl.

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: