Direct door naar content
Probeer rolstoelsporten tijdens Nieuwjaarsinstuif in Velp! afbeelding nieuwsbericht

Probeer rolstoelsporten tijdens Nieuwjaarsinstuif in Velp!

07 december 2021

Kom naar de Nieuwjaarsinstuif in Velp, op woensdag 5 januari 2022! Tussen 12:00 en 13:00 zal er een gratis rolstoelclinic plaatsvinden waar iedereen welkom is! Zit jij in een rolstoel of kun je niet lang staan of lopen? Ken je iemand in jouw omgeving in een rolstoel en wil je graag een keer samen sporten? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag ervaren hoe het is om te sporten in een rolstoel?

De Nieuwjaarsinstuif wordt georganiseerd door Sportbedrijf Rheden. Op deze dag worden meerdere clinics georganiseerd in sporthal de Dumpel in Velp. Dé hal waar wekelijks ook verschillende rolstoelsporten plaatsvinden. De perfecte plek dus om een rolstoelclinic te organiseren in samenwerking met Uniek Sporten regio Arnhem. Tijdens deze clinic maak je onder andere kennis met rolstoelbasketbal, gegeven door de Rhedense Rollers. Rolstoelbasketbal is een veelzijdige en snelle teamsports waarbij samenwerken om te scoren en te verdedigen belangrijk is. Kan jij in een rolstoel richting de basket rijden en tegelijkertijd met de bal dribbelen?

Je kan ook kennismaken met rolstoeltennis, gegeven door TV Beekhuizen. Rolstoeltennis is een sport die ‘rollers’ en ‘lopers’ ook prima tegen elkaar kunnen spelen, het is daarmee echt een inclusieve sport. Kom dus zeker met je ouders, opa, oma, buurman of kennis om samen te sporten tijdens deze gezellige clinics!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: