Direct door naar content
Even voorstellen: Mitchel is nieuwe sportcoach Roosendaal afbeelding nieuwsbericht

Even voorstellen: Mitchel is nieuwe sportcoach Roosendaal

20 december 2021

Het team van Uniek Sporten West Brabant breidt uit. Sportcoach Mitchel is begonnen in de gemeente Roosendaal.

 

Vernieuwend beweegaanbod
Als Buurtsportcoach sta ik voor Ontmoeten, Verbinden en Realiseren. Samen op een leuke en leerzame manier in beweging komen! In oktober kreeg ik na 4 jaar stage bij Sportservice Noord-Brabant de kans om te blijven. 

Naast het werken in de gemeente Halderberge, waar ik beweegaanbod creëer voor jong en oud. Begin ik 10 Januari 2022, als sportcoach in de gemeente Roosendaal. Dit alles gericht op het Uniek sporten. Ik zie er naar uit om veel vernieuwend beweegaanbod aan te bieden en veel lachende en sportieve gezichten te zien.

 

Vrije tijd
Naast het werken als sportcoach, doe ik ook nog aardig wat als hobby. Doordeweeks en in het weekend ben ik veel te vinden op het voetbalveld van SV Terheijden. Als trainer, coach, voetballer en coördinator.

Als trainer/coach heb ik alle jeugdteams doorlopen en ben ik nu de trainer van de Jo23. Als coördinator heb ik sinds 2021 het Walking footbal opgezet bij de vereniging. Elke week 10 enthousiaste ouderen om het veld om hun eigen hobby te beoefenen!

Vragen?
Zoals je leest zit er veel sport in mijn bloed. Wil je in contact komen, heb je vragen of wil je meer weten? Mail dan naar M.boomaars@ssnb.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: