Direct door naar content
Stimuleringsbudget voor sport- en beweegaanbieders  afbeelding nieuwsbericht

Stimuleringsbudget voor sport- en beweegaanbieders

18 januari 2022

Sport- en beweegaanbieders die met inclusie en diversiteit aan de slag willen gaan kunnen nog tot eind 2022 gebruik maken van het stimuleringsbudget. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden om nieuwe sporters te bereiken of een ontwikkeltraject aan te gaan.

Wil je actief aan de slag met inclusie en diversiteit binnen jouw club? Dan kun je gebruik maken van het stimuleringsbudget in de sport. Bijvoorbeeld voor het binden van nieuwe sporters aan je club, of het starten van een ontwikkelingstraject met jouw bestuur of het aangaan van een samenwerking met een organisatie in de wijk van jouw club. Dit met als doel om beter mensen te bereiken die vanwege etnische achtergrond, leeftijd, fysieke of mentale gezondheid, seksuele geaardheid of sociale positie belemmeringen ervaren om zich thuis te voelen op de club. Clubs kunnen maximaal € 850,- aanvragen. De aanvraag moet gericht zijn op:

  • het versterken en/of vernieuwen van sport- en beweegaanbod
  • het bereiken van de doelgroep (vraaggericht)
  • het verhogen van de sportdeelname aan het sport- en beweegaanbod

Geïnteresseerd in meer informatie over de aanschaf of het uitlenen van sporthulpmiddelen? Klik dan hier!

Aanvraagformulier
Klik hier om een aanvraag voor jouw club in te dienen. Heb je hulp nodig bij het indienen van de aanvraag? Neem dan contact op met westbrabant@unieksporten.nl en wij helpen jou verder!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: