Direct door naar content
Uniek Esports heeft bomvolle agenda! afbeelding nieuwsbericht

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!

19 januari 2022

Zoals je vast al hebt gezien zijn we aan het einde van vorig jaar met iets nieuws gestart: Uniek Esports. Op dit deel van het platform leer je alles over esports met een beperking, want we willen professioneel gamen toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we met tips over games, hardware en zeker ook met allerlei toffe events. De Uniek Esports agenda staat al bomvol toernooien en livestreams:

Vrijdag 21 januari: Rocket League toernooi (All Platforms)

Het is tijd voor een esportsbattle waar iedereen aan mee kan doen! Op vrijdag 21 januari is het Rocket League toernooi waar je op alle platforms mee kan spelen: PC, PlayStation, Xbox en Switch. Laat zien dat jij de bal het best in de goal schiet met je auto en maak kans op leuke prijzen! 

Woensdag 2 februari Uniek Esports Livestream

Is het Uniek Esports platform niet genoeg en wil je meer? Kijk en praat mee op woensdagavond 2 februari vanaf 19.00 uur naar de tweede Uniek Esports livestream op Twitch. Zo zal een esports professional je bijpraten over de vetste games, competities en vooral hoe je ze kunt spelen. Daarnaast hebben we een gamer met een beperking te gast die je wegwijs maakt in alle verschillende soorten hardware om mee te gamen. Hij vertelt ook welke game je echt moet spelen en hoe je de allerbeste wordt! 

Vrijdag 4 februari: FIFA22 toernooi op PS4

Zin om weer mee te doen met een competitief potje FIFA22? Op vrijdag 7 januari is het derde online Uniek Esports toernooi, waar je voor de tweede keer mee kan doen met FIFA. Laat je FIFA-skills zien en maak kans op leuke prijzen. 

Vrijdag 18 februari: Counter-Strike: Global Offensive

Het is een van de grootste esportsgames ter wereld, Counter-Strike: Global Offensive. In deze first person shooter game schakel je samen met je team je tegenstanders uit. Word jij samen met je team de beste in het Uniek Esports CS:GO toernooi? 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: