Direct door naar content
Goalballtoernooi voor bedrijven afbeelding nieuwsbericht

Goalballtoernooi voor bedrijven

10 maart 2022

Twee keer per jaar organiseren Toegankelijk Zwolle en SportService Zwolle een sporttoernooi gericht op inclusie. De doelstelling hiervan is om bewustwording te creëren. Wanneer mensen bewust zijn, kunnen zij hun gedrag en denkwijze aanpassen. Door het contact dat er tijdens deze activiteiten met elkaar gelegd wordt, ontstaat er onderling begrip en verbinding. 

14 Juni staat er weer een nieuw toernooi op het programma. Dit keer geen rolstoelbasketbal, maar goalball! Goalball is een balsport en wordt gespeeld in teams van drie spelers. Het spel draait om samenwerking, kracht, communicatie en tactiek. Je speelt goalball zonder te kijken. Geblinddoekt en volledig gefocust op je gehoor verdedig je samen met je team het negen meter brede goal. Weet je waar de bal is. Strek je uit en houd hem tegen door er voor te gaan liggen. Bescherming is aanwezig en ervaring met goalball is niet nodig.

Waar: WRZV-hallen, Grote Voort 4 Zwolle
Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Team: 4 tot 5 deelnemers per team (er is plek voor 8 teams, wie het eerst komt wie het eerst maalt)
Kantine: open tot 23.00 uur inclusief één drankje vanuit de organisatie 
Inschrijven: mail naar info@toegankelijkzwolle.nl
Inschrijfkosten: 25 euro per team en gaat naar Goalball Zwolle

In de herfstvakantie van 2022 wordt er weer een rolstoelbasketbaltoernooi georganiseerd.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: