Direct door naar content
Bijscholingen regio Arnhem: waar heb jij behoefte aan? afbeelding nieuwsbericht

Bijscholingen regio Arnhem: waar heb jij behoefte aan?

26 januari 2022

Uniek Sporten staat ervoor dat iedereen kan sporten en bewegen, ongeacht handicap of beperking. Uniek Sporten is de centrale plek voor gehandicaptensport; een platform waar wij inspiratie, informatie en sportadvies bieden voor alle mensen met een beperking.  We helpen mensen met een beperking in het vinden van de juiste sport én we ondersteunen sportaanbieders die gehandicaptensport (willen) aanbieden. Voor een sportaanbieder is het namelijk belangrijk dat de juiste kennis en randvoorwaarden aanwezig zijn om sporten met een beperking aan te bieden.

Om dit te realiseren proberen we elk jaar een aantal bijscholingen te organiseren voor sportaanbieders. Voor de planning van dit jaar, horen we ook dan ook graag waar jullie behoefte aan hebben. Wil je meer kennis en handvaten over bepaalde beperkingen? Wil je meer weten over het toegankelijk maken van jouw locatie? Of wil je inspirerende lesideeën voor een bepaalde rolstoelsport? Kortom, waar heb jij als lesgever behoefte aan als het gaat om gehandicaptensport?

We willen alle sportaanbieders vragen om deze korte vragenlijst in te vullen, zodat we rekening kunnen houden met jouw behoeften!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: