Direct door naar content
Save the Date: De avond van de Unieke Sporter afbeelding nieuwsbericht

Save the Date: De avond van de Unieke Sporter

27 januari 2022

Draag je het aangepast sporten ook een warm hart toe en wil je jouw netwerk en kennis vergroten? Zet donderdag 21 april 2022 dan alvast in je agenda!

Uniek Sporten regio Arnhem organiseert dan namelijk haar jaarlijkse bijeenkomst: De avond van de Unieke Sporter. We hopen dat we in april weer een fysieke bijeenkomst mogen en kunnen organiseren. Laat je inspireren tijdens deze interactieve avond waarbij mensen uit verschillende werkvelden en de sport kennis kunnen ophalen en delen in verschillende workshops. Zo gaan we het hebben over sporten in de buitenruimte, sporten in doelgroepenbaden en sporters met autisme. Nieuwsgierig geworden? Het programma voor ‘De avond van de Unieke Sporter’ wordt binnenkort verspreid.  


Wanneer: donderdag 21 april 2022 in de avond

Wie: voor iedereen die meer wil weten over het aangepast sporten: sportaanbieders, zorg, welzijn, onderwijs of gemeente, iedereen is welkom!

Waar: gemeente Rheden

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: