Direct door naar content
Provincie Noord-Holland geeft met extra servicebudget voor sportclubs boost aan lokale sportakkoorden afbeelding nieuwsbericht

Provincie Noord-Holland geeft met extra servicebudget voor sportclubs boost aan lokale sportakkoorden

28 januari 2022

De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar voor Noord-Hollandse sportclubs die (nog meer) willen inzetten op een club waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen. Dankzij dit budget kan jouw club kosteloos gebruik maken van verschillende services uit het Nationaal Sportakkoord gericht op de thema's inclusief sporten en bewegen en positieve sportcultuur. Het gaat om ondersteunende services zoals scholingen, workshops, inspiratiesessies en begeleidingstrajecten die jouw club helpen bij het creëren van een meer inclusieve, veilige en positieve sportomgeving.

Kan jouw sportclub een extra boost gebruiken?

Geef initiatieven op het gebied van inclusie en een veilige en positieve sportomgeving een extra boost! Grijp deze kans, maak een plan en vraag een service aan. Neem contact op met regiocoördinator Alexandra Ochsendorf om samen te kijken naar de behoeftes en doelen van jouw club, en welke service daar het beste bij aansluit. Vervolgens dient de regiocoördinator een aanvraag in en na goedkeuring ontvangt jouw club de ondersteuning. Ga aan de slag met het realiseren van jullie ambities!

Kom in contact met de regiocoördinator

Heeft jouw club nog niet eerder gebruik gemaakt van een service uit het Sportakkoord en/of heb je nog geen contact met de regiocoördinator van jouw sportbond of gemeente? Neem dan contact op met regiocoördinator Alexandra Ochsendorf via aochsendorf@teamsportservice.nl.

Volg de Facebook en Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in deze regio.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: