Direct door naar content
Kinderen lopen sponsorloop voor Jeugdsportfonds Doesburg afbeelding nieuwsbericht

Kinderen lopen sponsorloop voor Jeugdsportfonds Doesburg

09 maart 2015

Kinderen uit Doesburg hebben woensdagmiddag, 4 maart 2015, tijdens een sponsorloop minimaal 1.000 euro opgehaald voor het Jeugdsportfonds in Doesburg. Ruim dertig kinderen deden mee aan de sponsorloop gehouden in sporthal Beumerskamp in Doesburg. De kinderen hadden vooraf sponsors geregeld bij familie en vrienden. Ze werden financieel ondersteund per ronde of voor een vast bedrag.

Woensdagmiddag liepen ze hun rondjes in Beumerskamp. Per ronde kregen ze een stempel, waarna na afloop het aantal rondes werd opgeteld. De actie leverde minimaal 1.000 euro op, het exacte bedrag zal later bekend worden gemaakt. Het geld is bestemd voor het Jeugdsportfonds Doesburg. Het Jeugdsportfonds Doesburg helpt kinderen die graag lid willen worden van een sportvereniging, maar hier binnen het gezin geen geld voor hebben. Het motto van het Jeugdsportfonds is dat alle kinderen moeten kunnen sporten.

Voor meer informatie over het Jeugdsportfonds Doesburg kun je contact opnemen met Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×