Direct door naar content
G-bowlen in Spierdijk – Doe jij ook (weer) mee? afbeelding nieuwsbericht

G-bowlen in Spierdijk – Doe jij ook (weer) mee?

31 januari 2022

Vanaf maandag 28 februari organiseert Sportraad Koggenland weer G-bowlen voor mensen met een beperking. Onder begeleiding van een bewegingsagoog wordt 10 weken lang, iedere maandagavond, gebowld op de bowlingbaan in Spierdijk. Met slechts drie personen op één baan, heeft iedere deelnemer gegarandeerd veel gooiplezier.

Buurtsportcoach Wouter Snoek: ‘De bowlclinic die afgelopen najaar werd georganiseerd, bleek zo'n succes te zijn dat wij hier graag een vervolg aan willen geven. Ook nu is het doel weer om iedereen die wel wilt sporten, maar een beetje begeleiding nodig heeft deze kans te bieden. Wij hopen natuurlijk weer op net zoveel enthousiaste deelnemers als tijdens de clinic.’

Aanmelden
Er kan vanaf 28 februari t/m 9 mei iedere maandagavond van 19.00 - 20.00 uur worden gebowld (met uitzondering van 1e Paasdag).  De kosten voor het programma zijn €95,-. Hierin zit 10 keer bowlen en dit is inclusief één drankje per avond. Ben of ken jij iemand die mee wilt doen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met buurtsportcoach Wouter Snoek via bsc@sportraadkoggenland.nl of 06-30915013.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: