Direct door naar content
Voortgangsrapportage 2013: doorbouwen afbeelding nieuwsbericht

Voortgangsrapportage 2013: doorbouwen

31 maart 2014

Het jaar 2013 ligt al weer achter ons. Een goed moment om terug te kijken naar wat er allemaal gebeurd is op het gebied van aangepast sporten in de regio Arnhem. Het was een jaar waarin 'doorgebouwd' werd aan Uniek Sporten. Zo werd er gestart in de gemeente Overbetuwe waardoor het intergemeentelijk samenwerken steeds meer vorm krijgt. Het team werd versterkt met Mike Splithof als coördinator aangepast sporten. Veel mensen bezochten de website en dit wordt steeds meer dé plek om een geschikt sportaanbod te vinden. Er was voor Uniek Sporten veel aandacht in de media, op diverse websites en in de sociale media. Een goede ontwikkeling waarmee aangepast sporten steeds meer de plaats krijgt die het verdient.

Maar het was vooral een jaar waarin weer veel mensen met een beperking aan sport deden of hiermee van start gingen. Wekelijks is er bij steeds meer aanbieders een sport- en/of beweegaanbod voor mensen met een beperking. Collega's in het speciaal onderwijs, in de zorg en binnen de revalidatie, zijn dagelijks actief om meer mensen aan het sporten te krijgen. Prachtig om te zien hoe veel vrijwilligers en professionals zich inzetten voor de doelgroep! Samenwerken is hierin echt een sleutelwoord geworden. Uniek Sporten kan samen met de sportaanbieders en samen met de diverse partners er voor zorgen dat steeds meer mensen met een beperking een geschikt sportaanbod vinden. Het zorgt er voor dat vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht en dat randvoorwaarden die hiermee samenhangen worden geoptimaliseerd.

In de voortgangsrapportage worden de belangrijkste resultaten van het afgelopen jaar weergegeven. Daarnaast worden de doelstellingen voor de periode 2014-2016 beschreven. Wij wensen u veel leesplezier. Samen zorgen we er voor dat een beperking zeker geen belemmering is om een mooie sport te vinden!

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×