Direct door naar content
GEZOCHT: Enthousiaste G-voetbaltrainer voor WWNA afbeelding nieuwsbericht

GEZOCHT: Enthousiaste G-voetbaltrainer voor WWNA

10 februari 2022

WWNA zoekt voor ons talentvolle G2 elftal een JEUGDTRAINER

vv WWNA is een ambitieuze Apeldoornse vereniging die zich ten doel heeft gesteld het voetbal binnen haar club naar een hoger niveau te tillen.

Het takenpakket omvat het verzorgen van de trainingen op de dinsdagavond en de coaching op wedstrijddagen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainer die het leuk vind om zich in te zetten voor G-Voetbal. Ervaring met G-Voetbal is mooi maar geen must. Wij bij WWNA vinden het erg belangrijk dat er voor iedereen plek is om bezig te zijn met je hobby en sport. Onze huidige G2 is een erg talentvolle en ambitieuze groep spelers. Het team bezit veel diversiteit en zijn toe aan een gemotiveerde trainer die ze kan helpen verder te groeien in het beoefenen van hun sport. Hierbij staat plezier en respect naar elkaar voorop.

Heb jij ervaring met gehandicaptensporten en voetbal en lijkt het je leuk om wekelijks training te geven, neem dan nu contact met ons op. Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie bij onze vereniging.

Voor meer informatie of als je interesse hebt, neem contact op met:

Jeugdbestuur vv WWNA

T.a.v. Robin de Jong

06 - 21117966

famrdjong@gmail.com

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: