Direct door naar content
Mannelijke en vrouwelijke voetballers van 16 jaar en ouder gezocht die in een G-team willen voetballen. afbeelding nieuwsbericht

Mannelijke en vrouwelijke voetballers van 16 jaar en ouder gezocht die in een G-team willen voetballen.

10 februari 2022

Beste lezers,

Heb jij een lichamelijke of verstandelijke beperking, ben jij helemaal gek op voetballen en zou jij dit willen doen bij een echte voetbalclub waar iedereen op zijn eigen niveau kan en mag voetballen meld je dan aan bij RWB Waalwijk. RWB Waalwijk is namelijk op zoek naar zowel mannelijke als vrouwelijke voetballers van 16 jaar en ouder die in hun nieuwe G-team willen voetballen.

Is bij het lezen van dit bericht jou interesse gewekt nou dan kunnen we je mededelen dat jij van harte welkom bent om 3 proeflessen ‘GRATIS’ te komen volgen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is jezelf aanmelden door een email (info@rwbwaalwijk.nl) naar Bas Bruurmijn te sturen of naar hem te bellen (06 - 21571616). 

Trainingslocatie: Sportpark de Gaard, Landgoed Driessen te Waalwijk

Trainingsdag- en tijd: Woensdagavond van 19.30 - 20.30 uur

Vind je het heel spannend om zelfstandig naar RWB Waalwijk te gaan vmaar wil je wel heel erg graag daar voetballen dan kun je ook contact opnemen met de sport-en beweegcoach van het Steunpunt Aangepast Sporten. Wij kunnen je dan begeleiden naar RWB Waalwijk zodat je daar niet alleen naar toe hoeft te gaan.
Wil je gebruik maken van onze sport- en beweegcoach stuur dan een email naar sportcoach@tilburg.nl of bel naar 06 - 15881886 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: