Direct door naar content
Sporten bij een vereniging, is dat iets voor mij? afbeelding nieuwsbericht

Sporten bij een vereniging, is dat iets voor mij?

14 maart 2022

Twijfel jij of weet je niet zo goed of een vereniging iets voor jou is? Bekijk dan de videoserie ‘Uniek Sporten Brabant On Tour’. 

In deze videoserie nemen wij je mee langs sportverenigingen met aangepast aanbod. Van G-voetbal en rolstoeltennis tot korfbal en G-atletiek voor verschillende doelgroepen. Bekijk de serie en kijk of jij ook een sport ziet, die bij jou past. In de filmpjes laten we zien wat er zo leuk is aan sporten bij een vereniging en wat het je op levert. Niemand beter die je dat kan vertellen, dan de sporters en trainers bij de verschillende verenigingen zelf. Ontdek wat hen heeft overtuigd en wat zij zo waardevol vinden aan het sporten bij een vereniging. 

Tour langs verenigingen

De afleveringen van onze verenigingstour staan allemaal bij elkaar in een playlist op ons YouTube kanaal. Via deze link kun je ze allemaal bekijken! Kijk bijvoorbeeld de aflevering waar we Budovereniging De Hechte Band bezoeken. Maak kennis met sporter Veerle & haar trainster Jinny. Of kijk de laatste aflevering over tafeltennisvereniging Budilia waar speler Rinie, Anja en trainster Kitty enthousiast vertellen over hun sport. Er komen ook nog nieuwe afleveringen aan dus houd onze kanalen in de gaten en ontdek welke sport bij jou past! 

De sportzoeker

Het allerbelangrijkste is dat je een sport doet die je leuk vindt. Voor de een is dat handbiken, voor de ander atletiek en voor weer een ander is het voetbal. Met onze sportzoeker vind je gemakkelijk al het aangepaste sportaanbod bij jou in de buurt.

Gratis beweegadvies

Vind jij het nog lastig om erachter te komen wat voor sport jij nu echt leuk vindt of wat je kunt doen met jouw beperking? Neem dan contact op met een beweegcoach. De beweegcoaches van Uniek Sporten Brabant bieden gratis hulp aan mensen met een beperking of aandoening bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. En zij weten ook de weg bij het regelen van een sporthulpmiddel of sportmaatje. Stuur een mailtje naar info@unieksportenbrabant.nl of klik hier voor de contactgegevens van een beweegcoach bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: