Direct door naar content
Blog Iljas Visker deel 2: aan de slag afbeelding nieuwsbericht

Blog Iljas Visker deel 2: aan de slag

17 maart 2014

Inmiddels loop ik al een aantal weken stage en ik moet zeggen dat het erg goed bevalt. De plek binnen Uniek Sporten, die ik heb ik gevonden dankzij Randstad "Goud op de werkvloer" past helemaal bij me. De combinatie met mijn sportcarrière gaat heel prettig en er wordt goed meegedacht om mijn stageperiode zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vanuit school hebben we een aantal opdrachten meegekregen die we moeten maken tijdens de stage. Momenteel ben ik al met sommige opdrachten bezig. Zo werk ik bijvoorbeeld aan een communicatieplan voor Uniek Sporten. Dit vind ik erg leuk om te doen. Op school hebben we dit al vaker behandelt maar in de praktijk is dit toch heel anders om te doen. Gelukkig kan ik met mijn vragen altijd terecht bij de mensen van Uniek Sporten en mijn leraren op het Johan Cruyff College. Ook werk ik aan het verwerken van gegevens van een onderzoek in de gemeente Zevenaar. Dit is nog zo goed als nieuw voor me, daarom maak ik gebruik van een voorbeeld. De werkzaamheden tijdens mijn stage vind ik erg leuk en leerzaam. Ik verwacht hier nog heel wat dingen te mogen leren die ik later in het werkveld prima kan toepassen.

Deze week is een week die een beetje anders is. Op maandag komt mijn stagebegeleider van school hierheen om een gesprek te hebben. Dit gesprek zal gaan over de mijn bevindingen in mijn eerste weken. Later die week vertrek ik met het Nederlands CP-team naar Engeland voor een oefeninterland tegen Engeland. Hier later meer over!

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×