Direct door naar content
Aangepast & inclusief sporten in 2022 afbeelding nieuwsbericht

Aangepast & inclusief sporten in 2022

23 februari 2022

Als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om een sportactiviteit te vinden die geschikt én leuk is. Toch zijn er ook voor jou veel mogelijkheden! Aangepast sporten is er voor iedereen met een beperking, waarbij het kan gaan om een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking, chronische aandoening of een stoornis binnen het autismespectrum.

Aangepast & inclusief sporten in 2022

Speciaal voor mensen met een beperking is de Beweegwijzer Aangepast Sporten ’t Gooi 2022 ontworpen. Hierin staat aangepast sport- en beweegaanbod uit de regio ’t Gooi. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken is het aanbod gesorteerd op gemeente en vervolgens op sport. Zo kunnen sporters met een extra uitdaging overzichtelijk op zoek naar het aanbod die voor hen interessant is.

Sport en bewegen is ontzettend belangrijk. Daarom denkt Team Sportservice 't Gooi graag mee over een oplossing om ook in deze tijd in beweging te blijven.

Heb je interesse in de beweegwijzer, vragen of wil je graag ondersteuning?

Kijk eens op de website van Team Sportservice 't Gooi of neem dan contact op met Alexandra Ochsendorf, regiocoördinator Aangepast Sporten van Team Sportservice 't Gooi via 06 11 42 13 27 of aochsendorf@teamsportservice.nl.

 

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: